Tilaustyö-info

Henkilökohtaisen töiden taiteilun lisäksi teen ehtiessäni myös tilaustöitä. Pyytämäni hinnat vaihtelevat täysin työn aiheen, koon ja yleisen haastavuuden mukaan, mutta alla on listattu joitakin hinta-arvioita erilaisille töille. Mikäli olet kiinnostunut tekemään tilauksen, luethan tämän sivun huolella läpi ja otat sen jälkeen yhteyttä sähköpostilla. (Ei siis vieraskirjaan!)

Hinnat

- yksinkertainen, pienikokoinen digitaalinen työ -- 5-8€ -- esim: 1 2
- yksityiskohtaisempi ja/tai suurempi digitaalinen työ -- 10-15€ -- esim: 1 2 3 4
- yksinkertainen puuväri/lyjykynätyö -- 5-8€ -- esim: 1 2 3

- !teen myös suurempitöisiä kuvia, niistä tiedustelut erikseen sähköpostilla!

Yleistä

Mitä kuvatilauksessa pitää olla?
- minkä hintaluokan kuvan haluat
- minkälaisen kuvan haluat: aihe (luonnollisesti), toteutustapa ja -tyyli (esimerkkejä voi katsoa portfolio-sivulta)
- mahdolliset mallikuvat
Kyseiset tiedot tulee ilmetä sähköpostiin (taide@illuusion.net) lähetetyssä tilauksessa (vapaamuotoisesti). Lisäksi voit kertoa tarkemminkin millaisen kuvan haluat/muuta lisäinfoa tilaukseen liittyen.

Mitä piirrän?
Kuten galleriani sisällöstä voi päätellä, piirrän lähinnä hevosia ja niiden kanssa olenkin siis parhaimmillani. Halutessasi voin kuitenkin myös poistua mukavuusalueeltani ja piirtää jotain muuta: ihmisiä, muita eläimiä tai fantasiahahmoja.

Mitä tekniikoita käytän?
Yleisesti toteutan työni perinteisesti lyjy- tai puuvärikynillä tai digitaalisesti piirtäen tai maalaten. (Muut kuin hevostyöt toteutan mieluiten lyijy- tai puuvärikynillä.)

Kauanko työn saamisessa kestää?
Tarkkaa valmistumisaikaa on oikeastaan mahdotonta sanoa, riippuu jonossa olevien töiden määrästä ja siitä, miten paljon aikaa piirtämiseen itseltäni löytyy. Jos tarvitset työn tietyn ajan sisällä, ilmoita siitä heti tilauksen tehdessäsi niin osaan järjestää työni niin, että saat kuvasi ajoissa.

Maksutavat
Kuvat voi maksaa tilisiirtona tai lähettää rahat postitse. Suosittelen tilisiirtoa mikäli mahdollista, rahan postitus tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.

Mikäli löytyy lisää kysyttävää, kirjoita ihmeessä vieraskirjaan tai lähetä sähköpostia!